Бонусна

програма

Власне

виробництво

Готовимся к Пасхе. Полезные советы [ожидает перевода]

Поради до Великодня


Поради з фарбування яєць

Щоб пофарбовані яйця блищали, їх витирають насухо і змазують соняшниковою олією. Можна варити яйця, обмотані різнобарвними нитками, тоді на них виходять цікаві малюнки. Щоб яйця були пофарбовані зсередини, а не зовні, потрібно відварити 3 хвилини, потім дістати і в деяких місцях проткнути шкаралупу голкою, а потім кип'ятити ще 1-1,5 мін.в міцній заварці з додаванням гвоздики. Поради з приготування сирної паски

Щоб паска легко виймалася з пасочніци із збереженням форми, пасочницу перед заповненням необхідно вистилати трохи вологою марлею. Сметану для паски найкраще брати густу, жирну. Щоб видалити зі сметани зайву вологу, сметану потрібно помістити в полотняний мішок або загорнути в кілька шарів марлі, акуратно віджати, а потім на кілька годин помістити під прес. Замість того, щоб протирати сир через сито, можна двічі пропустити його через м'ясорубку. Сир для приготування паски можна зробити з пряженого молока. Технологія його приготування така ж, як і для звичайного сиру, тільки молоко попередньо затоплюють в духовці протягом декількох годин (чим довше топиться молоко, тим інтенсивніше стає його забарвлення). Пасха з такого сиру має красивий рожевий колір і приємний тонкий присмак. Паску слід не менше 12 годин тримати в холоді під гнітом. Якщо в паску кладуть родзинки, то його потрібно добре промити, перебрати, просушити на рушнику або серветці. Цукати апельсинові для паски потрібно дрібно нарізати, цедру лимона натерти на тертці, пряні добавки дрібно змолоти в кавомолці і просіяти через часте ситечко. Ядра мигдалю легко очистяться, якщо залити їх окропом і залишити на 20-30 хвилин, тоді шкірка легко знімається. Потім ядра підсушити і подрібнити.


  • Новости Новини
  • Интересно знать Цікаво знати