Бонусна

програма

Власне

виробництво

Кабачки фаршировані
У літній період, одним з найпоширеніших страв з кабачків, є кабачки фаршировані. Варіантів їх приготування дуже багато, починаючи від виду нарізки самих кабачків - вздовж і впоперек (шайбочками,  з дном і без), способу приготування - гасіння, на пару, смаження в духовці, і найбільш широкий спектр комбінацій - варіації з начинкою.

Вам знадобиться:


   2-3 кабачка
  рослинна олія
   100г сиру
 

Для начинки:


   400г фарша
   цибуля
   2 зубчика часнику
   сіль
   перець
   зелень
 

Для соуса:


   1 ст. ложка сметани
   1 ст. ложка майонезу
   1-2 чайних ложки кетчупу


Кабачки або цукіні вимити, обсушити.
Розрізати кожен кабачок поперек на 2-3 частини. Потім вискоблюємо серцевину кабачка, залишаючи пів сантиметра з боків і дно
Приготувати м'ясну начинку: цибулю і часник чистимо і подрібнюємо в блендері.
На розігрітій з рослинною олією сковороді пасеруємо цибулю і часник до прозорого стану. Наша ціль не обсмажити, а наситити ароматами рослинне масло.
Додаємо майоран і перець, сіль. Змішуємо ароматну заправку з фаршем. Майоран не тільки ароматизує фарш, а й облагороджує смак м'яса. Додати порізану м'якоть кабачків і смажити ще ~ 4 хвилини.
Кожен "бочонок" злегка посолити всередині і наповнити отриманою начинкою.
Поставити в змащену маслом форму для запікання або на деко.
Приготувати соус:
З'єднати: сметану, майонез і кетчуп - все добре перемішати.
Зверху, на кожен кабачок покласти по чайній ложці соусу.
Запікати ~ 25-30 хвилин при температурі ~ 180 ° С.
По-бажанням, за 3-5 хвилин до готовності, можна посипати кабачки тертим сиром і знову прибрати в духовку до розплавлення сиру.



 


  • Новости Новини
  • Интересно знать Цікаво знати