Можна готувати запечені яблука в духовці з різною начинкою: сиром, медом, горіхами.
Можна додати трохи кориці або покласти всередину солодку карамельку.
Пропонуємо вам один з безлічі варіантів приготування цього смачного і корисного десерту.
Знадобиться:
100 г сиру
0,5 кг яблук
5 г кориці
ванілін
трохи цукру
родзинки, горіхи
Приготування запечених яблук:
1. Вимийте яблука, видаліть серцевину, не розрізаючи яблука.
Залиште на дні близько 1-2 см, тобто отвір не повинен бути наскрізним.
2. Змішайте сир з цукром, ваніліном, корицею, горіхами та родзинками. Начините яблука на 3/4 цією сумішшю.
3. Нагрійте духовку до 180-200 ° С і запікайте яблука до готовності (20-30 хвилин).
Час приготування яблук залежить від сорту.
Можна подавати цей десерт, як в холодному, так і в гарячому вигляді.
ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ