Запечені яблука - Континент
Бонусна

програма

Власне

виробництво

Запечені яблука
Можна готувати запечені яблука в духовці з різною начинкою: сиром, медом, горіхами.
Можна додати трохи кориці або покласти всередину солодку карамельку.
Пропонуємо вам один з безлічі варіантів приготування цього смачного і корисного десерту.

Знадобиться:
   100 г сиру
   0,5 кг яблук
   5 г кориці
    ванілін
   трохи цукру
   родзинки, горіхи



Приготування запечених яблук:

1. Вимийте яблука, видаліть серцевину, не розрізаючи яблука.
Залиште на дні близько 1-2 см, тобто отвір не повинен бути наскрізним.
2. Змішайте сир з цукром, ваніліном, корицею, горіхами та родзинками. Начините яблука на 3/4 цією сумішшю.
3. Нагрійте духовку до 180-200 ° С і запікайте яблука до готовності (20-30 хвилин).

Час приготування яблук залежить від сорту.


Можна подавати цей десерт, як в холодному, так і в гарячому вигляді.


 


  • Новости Новини
  • Интересно знать Цікаво знати