Салат Цезар з яєчною заправкою - Континент
Бонусна

програма

Власне

виробництво

Салат Цезар з яєчною заправкою
Цезар-один з найпростіших салатів на світі.
Класичний салат «Цезар» дуже легкий і не дуже ситний, тому з'явились різноманітні варіації.
Пропонуємо Вам один з таких рецептів: салат «Цезар» з куркою і яєчної заправкою.

Вам знадобиться:

  1 маленьке куряче філе

  2 скибочки пшеничного хліба

  50г твердого сиру

   1 качан салату ромен

   рослинна олія для смаження

Для яєчної заправки:

  1 яєчний жовток

  1 ч. л. лимонного соку

  1-1,5 ст. л. оливкової олії

  1 зубчик часнику

  1/2 ч. л. меленого перцю чилі

  свіжомелена суміш перців

  сіль

Приготування салату:

Спочатку потрібно зробити сухарики, вони ж крутони, одним із зручних для вас способів: шматочки хліба скропити оливковою олією і підсушити їх в духовці або підсмажити на сухій сковороді. Сир натерти на дрібній тертці.

Тепер заправка для салату «Цезар» з куркою: 
змішати дрібно нарізаний часник, яєчний жовток, лимонний сік, сіль і перець, ретельно збити віночком. Тонкою цівкою вливати 2 ст.л. оливкової олії, продовжуючи інтенсивно збивати. Додати в соус половину тертого сиру і перемішати.

Куряче філе нарізати тонкими смужками, скласти в миску, додати сіль, чилі і мелений перець, перемішати руками. На сковороді розігріти масло і швидко обсмажити курку на сильному вогні і викласти на паперовий рушник, 
щоб стік зайвий жир.
У миску нарвати листя салату великими шматками. Залити їх яєчної заправкою, гарненько перемішати,  але намагатися не сильно м'яти ніжні листи.  Зверху викласти шматочки курячого філе, посипати сухарями і тертим сиром.

 




  • Новости Новини
  • Интересно знать Цікаво знати