Весна - початок пори салатів і час підготовки до пляжного сезону. Хочеться чогось легкого, низькокалорійного і простого у приготуванні. Дуже часто доводиться готувати з того, що під рукою, і саме такі салати виходять найсмачніші і з'їдаються миттєво. Для салатів можна використовувати в якості заправки рослинне масло або йогуртово-сметанну заправку (йогурт змішайте з нежирної сметаною), смачно і не калорійно.
Вам знадобиться:
0,5 невеликого качана білокачанної капусти
4 огірка
300-400 гр. редису
1 банка консервованої кукурудзи без рідини
50-100 мл нежирної сметани
125 мл білого йогурту без наповнювача
Зелень кропу
Сіль
Приготування:
Капусту дрібно шаткуємо. Огірки нарізаємо невеликими кубиками. Редис ретельно промиваємо, зрізаємо вершки-корінці, нарізаємо невеликими кубиками. У салатник викладаємо капусту і перетираємо її руками до появи соку. Додаємо кукурудзу, огірки і редиску. Заправляємо йогуртом і сметаною, солимо за смаком. Салат посипаємо зеленню кропу і подаємо в якості закуски або легкого овочевого гарніру.
ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ