Бонусна

програма

Власне

виробництво

Салат Весняний
Весна - початок пори салатів і час підготовки до пляжного сезону. Хочеться чогось легкого, низькокалорійного і простого у приготуванні. Дуже часто доводиться готувати з того, що під рукою, і саме такі салати виходять найсмачніші і з'їдаються миттєво. Для салатів можна використовувати в якості заправки  рослинне масло або йогуртово-сметанну заправку (йогурт змішайте з нежирної сметаною), смачно і не калорійно.

Вам знадобиться:

  0,5 невеликого качана білокачанної капусти

  4 огірка

  300-400 гр. редису

  1 банка консервованої кукурудзи без рідини

  50-100 мл нежирної сметани

  125 мл білого йогурту без наповнювача

  Зелень кропу

  Сіль

 



Приготування:

Капусту дрібно шаткуємо. Огірки нарізаємо невеликими кубиками. Редис ретельно промиваємо, зрізаємо вершки-корінці, нарізаємо невеликими кубиками. У салатник викладаємо капусту і перетираємо її руками до появи соку. Додаємо кукурудзу, огірки і редиску. Заправляємо йогуртом і сметаною, солимо за смаком. Салат посипаємо зеленню кропу і подаємо в якості закуски або легкого овочевого гарніру.




  • Новости Новини
  • Интересно знать Цікаво знати