Крем-суп з цвітної капусти - чудово підійде для повсякденного меню тих, хто стежить за своєю вагою, вибираючи дієтичні страви, а також для тих, хто дотримується раціону здорового, корисного харчування.
Вам знадобиться:
2 столових ложки оливкової олії
200г цибулі порея
1 головка цвітної капусти
3 стакана бульона
1 стакан сливок
лавровий лист
чветрь чайної ложки коріандру
перець
сіль
1 яйце
пряні трави
Приготування:
У каструлі нагріти оливкову олію, додати нарізану цибулю-порей, готувати, помішуючи, близько 5 хвилин. Додати суцвіття цвітної капусти і тушкувати близько 5 хвилин. Влити бульйон, вершки, закинути лавровий лист і коріандр.
Довести до кипіння на середньому вогні, постійно помішуючи. Готувати поки капуста не стане зовсім м'якою (близько 45 хвилин). Дістати лавровий лист. Ручним блендером перетворити масу в пюре і провести через сито суп. Посолити і поперчити.
Суп знову поставити на плиту і тримати на повільному вогні, щоб він залишався горячім.Разліть суп по тарілках, покласти нарізане варене яйце, посипати приправами за смаком. Подавати гарячим з сухариками.
Цей суп дуже густий і наваристий, з ніжним кремовим смаком.
ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ